I wanna talk tonight about how you saved my life!

Hello!
Nu har jag äntligen fått tillbaka min kära lilla dator, skönt som fan! Har varit på lagning i två veckor så kan säga de att de är skönt att ha tillbaka den. Bara att batteriet är lite kast! Men man får väl köpa ett nytt i framtiden någon gång om de inte är för dyrt!
I helgen va jag med Simone från lördag till tisdag. Vi hade de mysigt och skönt utan föräldrarna hemma. Fyfan vad man längtar tills man flyttar hemifrån! De kommer bli "nice" utan mamma o pappas tjat!
Imorron ska jag träna med Hifs alag! Ska bli kul men är faktiskt lite nervös över de! Men de är man väl alltid första gången man ska göra något speciellt.. Får hoppas de går bra iaf!
God Bless

Waiting For The Rapture!

Hello!
Då har sverige tagit 3poäng till som känns så jäkla skönt! Men är så sjukttrött på Zlatan hit Zlatan dit! De är för fan ett landslag inte nån jävla "one man show"... okej att han va bra men Kim Källström va minst lika bra! Ändå snackar dom bara om Zlatan... Men skönt men 3 poäng! Nu är Holland nästa!! Men nu ska jag lägga mig, natti!
God bless

Listen Up!!

Hello!
Äntligen funkar bredbandet igen, men de är ju bara en fråga om när de ska lägga av igen!
Ida har jag iaf varit i skolan, va en sjuktdryg dag! Efter skolan gick jag till körskolan och övningskörde. Ida va de landsvägs körning och panikbromsnig som stod på schemat! Gick faktiskt bättre än förväntat!
I helgen blir de att va med Simona och kolla på fotboll och även en sjuktseg jävla loppis med Hif både lör o sön.. Men de kommer bli en bra helg tillsammans med lillan! Nu är jag riktigt hungrig efter en lång skoldag, men mamma kan ju aldrig börja laga maten.. Får säga till henne igen!
God bless

RSS 2.0